Radio Desetka

Lokacija: Srbija

Žanrovi: hitovi, dance, rock, pop, narodna

Web stranica: www.desetka.com

"Desetka Radio" je projekat koji za cilj ima ispunjavanje potreba slušalaca poreklom sa prostora bivše Jugoslavije, a koji se nalaze u rasejanju. Njen osnivač i glavni i odgovorni urednik, Ivan Malovrazić, iza sebe ima desetogodišnje iskustvo u vodenju i uređivanju radio-programa različitih muzičkih pravaca i emisija raznovrsnog sadržaja. Kao rezultat tog decenijskog iskustva nastala je radio-stanica, po tome simbolično i nazvana "Desetka".
Programski koncept je osmišljen tako da svaki pojedinačni slušalac može da pronađe "vreme za sebe" tokom svakog dana, s obzirom na to da ne zastupa samo jedan muzički pravac, već širok spektar žanrova: od pop-roka osamdesetih, preko dance hitova devedesetih, sve do današnjih pop hitova i moderne narodne muzike, popularno nazvane "turbo folk".
Tim okupljen oko imena i dela DESETKA nastojaće da, u svakom momentu, da svoj doprinos poboljšanju i unapređenju njenog programa, osluškujuci želje i potrebe svojih slušalaca, od kojih se očekuje da i sami budu deo tima i izraze svoje mišljenje i sugestije, bilo da je u pitanju predlog, kritika, pohvala - svaka ideja je dobrodošla.


loader
Prijavi se putem Facebooka
Prijavi se putem Google računa
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu