Radio Deejay

Lokacija: Hrvatska, Zagreb

Žanrovi: house, dance, techno, RnB

Web stranica: www.deejay.hr

Radio Deejay pokrenut je s ciljem promicanja hrvatske elektronske glazbene kulture. U našoj zemlji, ali i ovome dijelu Europe to je za sada jedini deejay radio koji se opredijelio isključivo za tu vrstu glazbe. Program prati iznimno jaku plesnu produkciju iz cijelog svijeta koja još uvijek nije zastupljena u dovoljnim količinama na našim prostorima te domaća izdanja vezana za plesnuelektronsku scenu.Upravo mi smo ti koji pravodobnim pristupom i organizacijom slušateljima i posjetiteljima dajemo mogućnost praćenja svih najnovijih svjetskih izdanja i zbivanja. U našem petogodišnjem radu napravili smo veliki iskorak prema budućnosti hrvatskih medija. Otvorili smo nove vidike komuniciranja te brzog i točnog praćenja aktualnih događaja. Cilj nam je biti središte takve glazbene kulture i poslovanja. S ponosom možemo naglasiti da smo 2005. god. pokrenuli smo prvu hrvatsku deejay Akademiju. Želimo se u potpunosti posvetiti ovom vidu naobrazbe mladih ljudi.


loader
Prijavi se putem Facebooka
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background