Radio Daruvar

Lokacija: Hrvatska, Daruvar

Žanrovi: nema žanrova

Web stranica: www.radio-daruvar.hr

Radio Daruvar je počeo emitirati program 1. svibnja 1968. godine. Tog je dana prvi puta u povijesti Radio Daruvara izgovorena rečenica 'Ovdje Radio Daruvar'. Za život jedne radio postaje koja obilježava 40 godina postanka to je doba zrelosti bremenito obvezama. Sve je počelo iz potrebe da se informiraju građani u trenucima kada su ostali bez lokalnih novina. Kako je list bio zajedničko glasilo tadašnjih općina Daruvar, Pakrac i Grubišno Polje, ideja o radio postaji također je imala karakter zajedništva. Središnji položaj Daruvara bio je presudan za određivanje lokacije. Radio postaja Daruvar smještena je u zgradi nekadašnjeg društva za tjelesni odgoj Partizan, sada Hrvatski dom, imala je tri stalno uposlena radnika i pomoću odašiljača snage 50 W emitirala je dva i pol sata vlastitog programa radnim danom, i nešto više od tri sata nedjeljom, uz slobodne dane utorak i petak. U ostalo vrijeme prenosio se II program Radio Zagreba. 16. rujna 1971. godine Radio Daruvar počije emitiranje s kilovatnim odašiljačem a 1. svibnja 1978. godine signal se počinje emitirati na UKV području iz zgrade u Strossmayerovoj 32 a. Od svog osnutka Radio Daruvar emitira program na češkom jeziku...


loader
Prijavi se putem Facebooka
Prijavi se putem Google računa
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background