Radio Corona

Lokacija: Crna Gora, Bar

Žanrovi: zabavna

Web stranica: www.rtvcorona.com

Ovaj radio nije u funkciji od 2018-01-08. Redovno provjeravamo status te ćemo ga omogućiti čim ponovno bude u funkciji.

MI SMO RADIO - TELEVIZIJA CORONA RADIO-TELEVIZIJA CORONA je prva privatna radio i prva i jedina televizijska stanica u Baru. Emitovanje radijskog programa u Baru je počelo 08.avgusta 2000.godine, a televizijskog programa na isti dan, ali 8 godina kasnije,08.avgusta 2008.godine. Važno je napomenuti da je Radio Corona prije toga sa uspjehom emitovao program u Prištini, skoro do kraja 1999.godine, kada je zbog poznatih dogadjaja na Kosovu i Metohiji morao da bude dislociran. Radio Corona emituje svoj 24-časovni program na četiri frekvencije: Bar 88,9MHz FM Stereo Podgorica, Danilovgrad 91,5MHz FM Stereo Budva 103,8MHz FM Stereo Ulcinj 105,6MHz FM Stereo, čime je postignuto da je program radija CORONA dostupan slušaocima na skoro čitavom Crnogorskom primorju i centralnom dijelu Crne Gore, uključujući i Glavni grad, Podgoricu. Za kratko vrijeme, postali smo jedna od najslušanijih radio stanica u Crnoj Gori, o čemu govore brojna istraživanja eminentnih Agencija, a svoj interes za marketinšku promociju putem radija CORONA su prepoznale brojna preduzeća i brendovi, kako iz Crne Gore, tako i iz okruženja. 2008.godine, kao logičan slijed razvoja jedne medijske kuće, počela je sa radom prva i jedina televizijska stanica u Baru, TELEVIZIJA CORONA. Svjetski trendovi se stalno mijenjaju, i to veoma brzo. TELEVIZIJA CORONA, osluškujući ritam modernog doba i standarda u svjetskom i Evropskom medijskom prostoru, opremljena je i potpuno spremna za digitalno emitovanje programa, sa najboljim kvalitetom slike i tona. Ambiciozni planovi ne dozvoljavaju nam da budemo zadovoljni trenutnom pozicijom. Svjesni smo svojih mogućnosti i potencijala, a želimo i možemo dalje, da sa visokokvalitetnim, raznovrsnim i modernim programom koji ćemo ponuditi gledaocima, možemo da postignemo mnogo. MJESTO BROJ 1 U SRCU NAŠIH SLUŠALACA I GLEDALACA, NAŠ JE CILJ VAŠA RADIO- TELEVIZIJA CORONA


loader
Prijavi se putem Facebooka
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background