Radio Busovača

Lokacija: Bosna i Hercegovina, Busovača

Žanrovi: rock, pop, narodna, hitovi

Web stranica: www.radio-busovaca.com

Radio kao najstariji elektronički medij na svijetu, iz siromašne prošlosti, izrastao je u medij visoke kulture, koji svojom formom i sadržajem osigurava dostupnost informacija na svakom mjestu i u svako vrijeme.
To je bio cilj radija koji je u svom nazivu nosio ime grada gdje je osnovan, Busovača, i to sada već davne 1993. godine.
Zapravo, nekako je sve počelo iz želje da se stanovnicima grada i uže okolice, pruže informacije koje život znače: ima li vode i struje, kada počinje nova školska godina, gdje su problemi u prometu itd. Vjerojatno se pitate, kako to Busovljaci da imaju radio? Priča vodi u 1993. godinu, u ona teška vremena, kada su svi bili gladni svega, pa između ostaloga, i istinitih informacija o svim dešavanjima, dobrim i lošim.


loader
Prijavi se putem Facebooka
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background