Radio Bruškin

Lokacija: Crna Gora, Kotor

Žanrovi: alternativa, hitovi, pop, rock

Web stranica: www.bruskin.me

Bruškin se kod nas u Boki, a vjerovatno i još ponegdje na primorju, oduvjek koristio za čišćenje jače zaprljanih površina. Danu mi to prođi bruškinom, govorilo se. Bruškin je u suštini ribajuća četka, koju čine drvena drška i čvrsta vlakna kojom se čiste podovi i ostala zaista veća zaprljanja. Čiste se do izglancavanja.
Današnje društvo i svijet su zaprljani, priroda i okruženje se zagađuju, vrijednosti u kojima čovjek odrasta su čudne i izvrnute, a mladi ljudi izrastaju u neslobodne i opterećene individue. Pitamo se često da li takvo društvo i takav svijet želimo, svijet nasilja, gdje samo vrijedi novac i gdje su kultura, obrazovanje, spoznaja samog sebe i individualni razvoj gurnuti u ćošak jer ne idu u prilog ciljevima nečije kontorle i manipulacije.
Naš Bruškin je ovaj web sajt koji nam služi da čistimo ova teška zaprljanja drugačijim sadržajima, koji su tu da oplemene, zapitaju, navedu na razmišljanje i kvalitetno zabave. On- line radio izdanje pruža obilje dobre i kvalitetne muzike, dok sadržaji web sajta direktno upućuju na rješenja i pokazuju da je drugačiji, zdraviji i kvalitetniji način života tu pred nama.
Radio Bruškin je nastao kao rezultat projekta Virtuelni informator za mlade, koji NVO Kompas ostvaruje uz finansijku podršku Opštine Kotor.
Ukratko rečeno, Radio Bruškin je web sajt koji donosi zanimljive i radoznale sadržaje, i mnogo dobre muzike.
Pridružite nam se da ga živimo zajedno....
...i da prođemo to Bruškinom....


loader
Prijavi se putem Facebooka
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background