Radio Brod

Lokacija: Hrvatska, Slavonski Brod

Žanrovi: nema žanrova

Web stranica: www.radiobrod.hr

Radio Brod danas je kao slobodan medij u prilici svakom pojedincu, građaninu, slušatelju pružiti informaciju na korektan i nepristran način.Sloboda i neovisnost od političkih stranaka dali su nam mogućnost da kao novinari objavljujemo informacije važne za javnost, dali su nam priliku da budemo korektni i točni u iznošenju činjenica bez iskrivljavanja ili skrivanja istine. Naš moto u radu je da se javni poslovi moraju odvijati javno, a naš glavni i osnovni cilj u informativnom programu je prikupljanje i distribucija vijesti i mišljenja koja služe općem dobru i informiranju javnosti koja na taj način stvara mišljenja i sudove o događajima koji se zbivaju. Također trudimo se biti i kontrolori onih koji obnašaju bilo kakav oblik vlasti. Cilj programa je traganje za istinom jer smo svjesni odgovornosti pred javnosti koju na određeni način i kreiramo, zato se u njegovoj realizaciji vodimo etičkim načelima struke, svima smo dostupni i na taj način promičemo putem informacija prava svakog čovjeka. Naše slušateljstvo traži brzu i točnu informaciju zato tražimo ili se trudimo tražiti istinu i na taj način služimo javnosti i javnosti smo odgovorni. Etičke standarde kojima se vodimo u našem radu prepoznalo je čak i Vijeće Europe , pojedine vlade Europskih zemalja s kojima surađujemo kroz razne projekte. Naši slušatelji nikako se ne mogu požaliti na manjak informacija i to kvalitetnih informacija i svima nama to je podstrek za ići dalje i uvijek korak ispred drugih.


loader
Prijavi se putem Facebooka
Prijavi se putem Google računa
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background