Radio Brčko

Lokacija: Bosna i Hercegovina, Brčko

Žanrovi: narodna

Web stranica: radiobrcko.ba

Javno poduzeće Radio Brčko distrikta BiH jedan je od najstarijih medija u Bosni i Hercegovini, sa pedesetgodišnjom tradicijom proizvodnje programa i jedan je od rijetkih multietničkih kolektiva u BiH.
Kao javni medijski emiter, u svom programu, koji se emitira 24 sata dnevno, proizvodimo 60 posto informativnih i 40 posto zabavnih sadržaja. Na proizvodnji programa trenutačno radi 20 stalnih i deset honorarnih zaposlenika.
Sfera našeg informativnog pokrivanja su sve oblasti života, kako na području dstrikta Brčko, regiona sjeverne Bosne, tako i cijele zemlje, te šireg okruženja. Zastupljeni su sadržaji za sve kategorije stanovništva u edukativnom, nacionalnom, političkom, kulturnom i svakom drugom smislu.
Iza našeg, 50 godina dugog, rada stoje mnoga priznanja, pohvale i nagrade za kvalitet programa i unapređijenje standarda u novinarstvu.


loader
Prijavi se putem Facebooka
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background