Radio Borovo

Lokacija: Hrvatska, Vukovar

Žanrovi: nema žanrova

Web stranica: www.radio-borovo.hr

Radio Borovo je u svet radio-difuzije ušao spontano, 1991. godine u vremenu koje je bilo teško za sve ljude na ovom području.
Programskom šemom dominiraju emisije informativnog i zabavno-muzičkog karaktera, kontakt-programi i gostovanja , a u realizaciji učestvuje desetak zaposlenih. Muzička koncepcija Radio Borova je raznovrsna što podrazumeva da na frekvenciji ovog radija možete čuti hitove narodne muzike od šezdesetih godina pa sve do poslednjih izdanja.
Radio Borovo je popularna stanica komercijalne orjentacije u čijem sastavu postoji marketing - tim koji uspešno realizuje komercijalni deo programa.
U ogromnom medijskom univerzumu, Radio Borovo je svrstan u grupu "malih" radio stanica lokalnog nivoa, a ta komponenta ne određuje značaj ovog radija kao sredstva masovne komunikacije na prostoru čujnosti.


loader
Prijavi se putem Facebooka
Prijavi se putem Google računa
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background