Radio Benkovac

Lokacija: Hrvatska, Benkovac

Žanrovi: hitovi, novi val, oldies, pop, popularno

Web stranica: www.radiobenkovac.com

Radio Benkovac d.o.o – Benkovac osnovan je u svibnju 2006. godine.
S emitiranjem svog programa na frekvenciji 93.0 MHz započeo je 11.12.2006. godine. Pojava elektroničkog medija, prvog na ovom našem prostoru izazvalo je kod građana oduševljenje, a radio postaja Benkovac svojim kvalitetnim programom i odgovornim osobljem ubrzo je postala nezaobilazan čimbenik u životu lokalne sredine.
Osnovna djelatnost radio postaje Benkovac jest pružanje informacija građanima Grada Benkovca, kao i građanima šireg područja Benkovca, za koje područje je i korisnik koncesije. Također uloga Radio postaje Benkovac je i da zabavlja i educira građane obrađujući teme iz svih područja života (kulturnog, gospodarskog i opće društvenog.
Radio Benkovac je zamišljen kao radio s programskom i marketinškom ambicijom popuniti prazninu u eteru za građane Benkovca i šire okolice, gospodarstvenike i marketinške agencije te biti novi zamašnjak gospodarstvu ovog kraja.
Cilj je postignut i Radio Benkovac je stvorio vizualni i audio identitet koji je programom osvojio slušatelje, ušao u domove, automobile, radna i mjesta za odmor te ukupno podigao kvalitetu življenja na ovim prostorima.
Programski koncept Radio Benkovca temelji se na popularnoj i prepoznatljivoj domaćoj i stranoj glazbi, dominantno po kriterijima zabave i ugode, informativnim brzim vijestima, efektnim i duhovitim reklamama te naposljetku kvalitetnim voditeljima kao važnom stupu radijskog programa.
Treba napomenuti da je bitna zadaća voditelja zabaviti i zadržati slušatelje na našoj frekvenciji pored toga što donose servisne i druge informacije, vode nagradne igre, ugodnim glasom, duhovitošću i vedrinom razgovaraju s gostima u studiju.
U eteru Radio Benkovca izmjenjuju se promotivne emisije kao temelj komercijalnog momenta u poslovanju radija s najvažnijim svjetskim, državnim ali i glavnim lokalnim događajima.
Slušateljima nudimo sve sadržaje za koje držimo da su važni i zanimljivi : reporterska javljanja s tržnice, iz prometnih gužvi, gradskih aktualnih zbivanja, zajedno s najvažnijim činjenicama sa sjednica Sabora, Vlade, s političkih pressica, javljanja o humanitarnim zbivanjima, kulturnim događajima, festivalima, modnim revijama, sportskim zbivanjima.
Naša je želja bila i posebno nas veseli što smo u potpunosti uspjeli proizvesti dinamičan program namijenjen publici od 15 do 60 godina, učenicima i studentima, te radno aktivnom stanovništvu mlađe, srednje i starije dobi.
Svjesni smo da je ljudsko uho najveći cenzor, zato poštujemo estetiku radiofonskog izraza. Programom motiviramo, stvaramo raspoloženje i potičemo emocije i razmišljanje, pratimo život iz minute u minutu izravnim javljanjima s aktualnih mjesta sa što manje montiranih priloga.
Promičemo hrvatsku kulturu i potičemo slušatelje na sudjelovanje u kulturnom životu te nismo nikada niti ćemo naštetiti obrani, državnoj sigurnosti i ustavnom poretku Republike Hrvatske.
Radio je umjetničko djelo koje se stvara iz sata u sat, uvijek iznova i na svoj način neponovljivo, u kombinaciji ljudskog uma i tehnike, govora i glazbe.


loader
Prijavi se putem Facebooka
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background