Radio Banovina

Lokacija: Hrvatska, Glina

Žanrovi: narodna

Web stranica: www.radio-banovina.hr

Svaki početak je težak, naš je poseban. Početak našeg emitiranja seže u ratnu 1993. godinu. Mjesto radnje Pokupsko, lokacija dobro utvrđena podrumska prostorija današnje općine Pokupsko.Prva emisija «Na nišanu» koju uređuje, vodi i tehnički realizira Đurđica Maričković. Kasnije u ekipu stižu voditelj: Lidija Šešerin, Nikica Vrbanac, Marina Davidović, a u jednom dijelu emisija sudjeluje poznati voditelj dr. Drago Rubala…Danas, Radio Banovina možemo reći lagano ulazi u svoju punoljetnost. U proteklih 17 godina ispekli smo zanat, stvorili tehničko – tehnološke i kadrovske uvjete, a i prepoznatljiv brand pod nazivom «Banovina» slušateljstvo je prepoznalo i odlično prihvatilo. Naše slušateljstvo je raznoliko i šaroliko. Neki nas slušaju iz znatiželje, a poneki iz potrebe. Naime, stanovništvo Banovine i Korduna rasulo se diljem zemlje, a i šire što nam uvelike znači jer time dobivamo na prostranstvu i širini. Bilo gdje i bilo kuda, Banovina svuda.Program se emitira 24 sata, 7 dana u tjednu, a bazira se na paraleli informativno - političkog i domaćeg zabavnog – glazbenog programa.


loader
Prijavi se putem Facebooka
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background