Radio Bambi

Lokacija: Ex Yu Dijaspora, Switzerland

Žanrovi: narodna

Web stranica: www.radiobambi.com

Radio Bambi je internet portal koji vam prenosi najvažnije vesti iz Republike Srpske, Srbije, regiona, sveta, sa estrade i sl. Program emitujemo iz Švajcarske (Neuchatel), a konstatno smo povezani i sa našim dopisništvima u Zvorniku i Bijeljini (RS), te u Novom Sadu (SRB). Početak je ovo ostvarenja nečega na šta se čekalo od 1998-e g. U tim posleratnim godinama, tada još uvek nedovoljno iskusna ekipa planirala je pokretanje medija, no u tome iz mnogo razloga, koje nećemo navoditi, nije uspela. Neki od idejnih tvoraca ovog projetka iz tog vremena, nažalost više nisu sa nama, drugi su uspešni novinari priznatih medija na prostoru EX-YU, a treći su odustali od ovog poziva i krenuli nekim novim putevima. Samo nekoliko osoba iz tog perioda, a u saradnji sa novim ambicioznim likovima, ostalo je dosledno u svojoj nameri i posle 14 godina konačno pokrenulo, doduše ne baš kako se planiralo, ali ipak pokrenulo jedan novi medij. SAMO ISTINA! – To nam je slogan pod kojim smo počeli da radimo i opravdaćemo ga. Iza ovoga stoji mala odabrana ekipa, koja želi izgraditi novi informativno-zabavni portal i internet radio, a to, ma koliko se mi trudili i radili, uspeti nikako nećemo BEZ VAS. Naše je da radimo onako kako najbolje umemo, a Vaše da redovno posećujete ovu stranicu, da nam se pridružite i na FACEBOOKU-u, „delite“ naše objave, pa ako želite, predložite i Vašim prijateljima da učine isto. Na svemu tome, unapred smo Vam visoko zahvalni. U našem programu tokom dana za sada se emituje muzika (strana, domaća zabavna i folk). Od ponedeljka do petka u 19h je naša info emisija INFORMATOR, a nakon toga sms jukebox (muzičke želje slušalaca). Pored navedenih dana, sms jukebox se emituje i subotom od 19h. S POŠTOVANjEM – REDAKCIJA !


loader
Prijavi se putem Facebooka
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background