Radio Balkan EU

Lokacija: Ex Yu Dijaspora, Austria

Žanrovi: krajiška, mix, narodna, starogradska, vlaška

Web stranica: www.radiobalkaneu.com

Sve je počelo slučajno. Radio Balkan EU je počeo sa radom prije nekoliko godina, a na samom početku brzo je stekao veliku popularnost ,te smo ostali i dalje zbog VAS! Radio Balkan EU (u daljnjem text RBEU)>> RBEU je počeo sa jako malo članova ,tačnije RBEU su činili samo vlasnici radia ,i neki prijatelji koji su povremeno vodili program radia, ali pošto je zainteresovanost za radio bila velika ,nismo stali na tome ,od tada smo birali samo najbolje ,najkvalitetnije voditelje iz cijelog svijeta, te tako činili sve bolji i bolji tim radia. Počeli smo sa najobičnim radio serverom i sa minimalnim web sajtom ,ali slušanost se je povećavala iz dana u dan ,te smo morali da mjenjamo server ,a i sa serverom smo promjenili i web sajt. To je bilo uredu za neko vrijeme, s' tim što smo našli odgovarajuće voditelje ,skupili najbolju raju koja zaslužuje više, evo nas danas smo tu. Za vas smo uložili dosta truda i sredstava ,te tako za vas napravili maximalno funkcionalan web sajt sa seo i mobile optimizacijom.


loader
Prijavi se putem Facebooka
Prijavi se putem Google računa
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu