Radio AS FM

Lokacija: Srbija

Žanrovi: house, pop, RnB

Web stranica: www.radioas.fm

Decenija najtraženijeg radijskog sadržaja u regionu razvila se u kvalitetnu zabavu u rangu s visokim standardom moderne radio industrije. Spoj komercijalne mainstream muzike i specifičnog klupskog zvuka, upotpunjen zanimljivim i dinamičnim govornim programom i sjajnim nagradama, pokazao se kao uspešan format za pobedu dosade i neinformisanosti, bilo gde i bilo kada. To je cilj modernog radija, kakav je Radio AS FM.
U realizaciji radio programa učestvuje više od 30 ljudi, koji radiju daju jedinstven, mladalački, dinamičan i prepoznatljiv stil. Radio AS FM prvi donosi kod nas najnovije svetske mainstream hitove i svakodnevno nudi žive DJ nastupe uz ekskluzivne licence za emitovanje popularnih svetskih radio-emisija u Srbiji. Već godinama prenosi dodelu renomiranih evropskih muzičkih nagrada “BRIT Awards” uz ekskluzivne intervjue sa najvećim muzičkim zvezdama.


loader
Prijavi se putem Facebooka
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background