Radio Apatin

Lokacija: Srbija

Žanrovi: zabava, rock, narodna, pop, laganice

Web stranica: www.radioapatin.com

Radio Apatin je lokalna komercijalna radio stanica urbane orijentacije i po svom programskom opredeljenju spada u kategoriju specijalizovanih emitera. To znači da je programski pretežno opredeljena za promociju i afirmaciju turističkih sadržaja i potencijala pre svega Apatina, a potom i regiona, takođe su zastupljeni informativni i drugi sadržaji.


loader
Prijavi se putem Facebooka
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background