Radio Ada 107.7 FM - Vojvodinci

Lokacija: Srbija

Žanrovi: hitovi, romantično, zabavna

Web stranica: www.radioada.rs


Location
Vojvodinci, Serbia
Genres
Top 40/Pop , Adult Contemporary
Language
Serbian
Contact
Petefi Šandora 51 ADA Vojvodina
SCG
24435
+381 (0)24/853-281
Opusti se i uživaj
Genre: Children\'s/Family, Folk, Sports, Variety
Radio ADA je počela sa radom početkom sada već davne 1998.godine. Stidljivo, ali počeli smo. Na ovoj stranici saznaćete nešto više o ekipi koja realizuje program na srpskom jeziku.
Da krenemo od početka... Prvih par meseci za priču i muziku bio je zadužen Dragan Milutinović, koji je jedini u Radio Adi imao iskustva u ovim poslovima i ispečen zanat u tada veoma slušanom Radio Bečeju. Dragan je i sada tu, mnogo toga se menjalo ali on je ostao i obzirom da je već 16 godina zaražen ovim poslom teško da će ikada moći bez mikrofona...
Vrlo brzo pokrenute su i prve emisije koje je Dragan realizovao zajedno sa Kristinom Černuš koja je u radiju provela oko godinu dana i u tom periodu vodila emisiju Invazija koja se bavila uglavnom čvršćim zvukom i demo bendovima. Stalni član ekipe bio je i Srđan Prekajski.
Leta 1998.godine ekipi se pridružuju Nebojša Radulaški i Saša Vlanikolin i tako počinju prve emisije sa narodnom muzikom.
Zatim, Kristinu zamenjuje Tamara Halgašev koja je između ostalog svake srede za najmlađe pripremala emisiju Na talasima maštanja.
Na slušanost jedne lokalne radio stanice najčešće utiče izbor muzike a tu smo sve do septembra 2003.godine imali čoveka koji je muziku držao u malom prstu. Ime mu je Goran Pisarov i bio je glavni krivac što je naš radio uvek imao kvalitetnu i raznovrsnu muziku.
Krajem 2001.godine Tamarinim odlaskom ukazala se potreba za voditeljkom i tada na audiciju dolazi veoma mlada Ivana Škrbić koja nije imala iskustva u ovom poslu ali se veoma brzo i lako uklopila u našu ekipu a njen glas i pravilna dikcija nisu ostali nezapaženi.
Za ovih 11 godina bilo je tu jos dosta emisija: o sportu, o aktuelnim dešavanjima, emisije za decu... Gosti našeg radija bili su političari, glumci, muzičari i mnogi drugi. Pomenućemo samo Grupe Luna, Energija, Mag, Osvajači, Zana, Prljavi Inspektor Blaža i Kljunovi a tu su još i Željko Samardžić, Nataša Bekvalac, Zorana...


loader
Prijavi se putem Facebooka
Prijavi se putem Google računa
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu