Radio 9

Lokacija: Srbija

Žanrovi: nema žanrova

Web stranica: www.radioteka.org

Program Radija 9 na frekvenciji 95,9Mhz prvi put je emitovan 18.febraura 1996. godine. Istraživanje slušanosti, kao merilo kvaliteta, već godinama za redom pokazuje da je Radio 9 uvek jedan od najslušanijih na lokalnom nivou ali u svom medijskom žanru jedinstven.
Osnova programa je kombinacija komercijalnog, muzičkog i zabavnog karaktera, a u okviru ovako postavljenog koncepta funkcioniše uspešno i informativni, kulturni i sportski program.
Modus dobre pozicije i visoke kotiranosti u okvirima medija je kvalitet, ekskluzivno i objektivno informisanje. Zakon i kodeks je nešto što se izuzetno poštuje i što je svakako preduslov za konstantno dobar rejting, što je dokazao zahvaljujući i Vama u proteklih 12 godina.
Radio 9 odlikuje ozbiljan program, namenjen širokoj populaciji, takođe i poslovnim partnerima koji žele da predstave zdravu poslovnu politiku. Muzika, koja ga čini prepoznatljivim je aktuelna komercijalna domaće i strane produkcije, raznovrsna po žanru, uključujući i emitovanje proverenih prošlih muzičkih vrednosti.


loader
Prijavi se putem Facebooka
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background