Radio 216

Lokacija: Srbija, Banatsko Karađorđevo

Žanrovi: narodna, rock, pop, zabava

Web stranica: www.radio216.com

Radio 216 je osnovan 7. januara 2001. godine i od samog osnivanja je samo finansirajući.
Radio 216 je jedina radio stanica na teritoriji opštine Žitište koja pruža potpune informacije svojim meštanima putem informativnog programa koji se odnosi na rad lokalne samouprave, kao i na teme koje se tiču stanovnika opštine Žitište. Život u senci velikih gradova (Zrenjanin, Kikinda), stvorio je potrebu za prvom lokalnom radio stanicom na ovim prostorima. Potreba da se meštani malih sredina informišu i zabave putem jednog lokalnog medija pretočena je iz ideje u delo početkom 2001. godine na opšte zadovoljstvo, ne samo meštana opštine Žitište, nego i susedne opštine Nova Crnja u kojoj je Radio 216 veoma cenjena i slušana radio stanica.


loader
Prijavi se putem Facebooka
Prijavi se putem Google računa
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu