Poslovni FM

Lokacija: Hrvatska, Zagreb

Žanrovi: nema žanrova

Web stranica: www.poslovnifm.com

Nastao kao izraz želje da se dobre priče i događanja, kao i uspjesi poduzetnika predstave širokom krugu ljudi, posebno i zato što u današnjim mainstream medijima gospodarstvo i poduzetništvo ne dobivaju količinu prostora koja bi bila u skladu s njihovom snagom i značenjem, na hrvatskom medijskom tržištu pokrenut je PRVI POSLOVNI RADIO koji će sve svoje aktivnosti usmjeravati i provoditi pod brendom poslovniFM.
Osim izravno kao internet poslovni radio, ali i preko radijskih postaja uključenih u emitiranje programa i sadržaja koje pruža poslovniFM, njegova dostupnost osigurava se pregledom na zahtjev, na web stranici, na kojoj će se osigurati i streaming uživo sadržaja kao i tekstualna inačica audio snimka.
PoslovniFM ujedno producira i emitira više emisija poslovne tematike, kao i organizira različite konferencije, okrugle stolove, forume, različita događanja.


loader
Prijavi se putem Facebooka
Prijavi se putem Google računa
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background