Pomorski radio Bakar

Lokacija: Hrvatska, Bakar

Žanrovi: nema žanrova

Web stranica: www.pomorskiradio.hr

"Pomorski radio Bakar 95,8 MHz", nova je komercijalna radio postaja koja pokriva Grad Bakar, dobar dio Grada Rijeke i širu riječku i bakarsku okolicu. Čujnost POMORSKOG RADIJA BAKAR 95,8 MHz izražena je i u zapadnim prigradskim riječkim naseljima sve do područja državne granice, te obuhvaća potez od Opatije do Labina i Rapca u Istri sa njihovim zaleđem, odnosno otoke Cres i Krk - sjeverni dio. Također područje čujnosti zadire i do Grada Delnica, Crikvenice i Senja.
Računamo da nas na tako velikom području, uključujući i grad Rijeku, u svakom trenutku može čuti veliki broj stanovnika, potencijalnih oglašivača, potrošača i korisnika raznih usluga.
Prema našim indirektnim i direktnim saznanjima, Pomorski radio Bakar bilježi konstantan porast broja slušatelja. Naš je radio kao takav odmah prepoznat od strane slušatelja svih dobnih skupina, jer se u njegovom programu njeguje domaći jezik i domaća glazba, a tematski je vezan i usmjeren na pomorsku strukturu ali i na ostale gospodarske subjekte, a pogotovo one koji su povezani s morem i pomorstvom, od opskrbe brodova do transporta i logistike. U skladu s gore navedenim ponosno ističemo i naš osnovni moto:
U MORU RADIJA, SAMO JE JEDAN RADIO MORE, Pomorski radio Bakar 95,8 MEGAHERCA!


loader
Prijavi se putem Facebooka
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background