Op Top Radio

Lokacija: Srbija

Žanrovi: narodna

Web stranica: www.optop.rs

Ovaj radio nije u funkciji od 2018-12-10. Redovno provjeravamo status te ćemo ga omogućiti čim ponovno bude u funkciji.

Posle prvih nesnalaženja u radu skromne radio stanice jačine 100 W i posle razmimoilaženja u valsničkim odnosima u vremenu devastacije svih tradicionalnih vrednosti društva u ratovima i blokadi, Op Top Radio sa njegovim vlasnikom i osnivačem Tomislavom Tomom R. Ilićem iz Topole (G.Trnave) nalazi snage da opstane sa korenitim promenama u pristupu misiji na lokalnom nivou i krupnim koracima kreće kroz turbulentna vremena tranzicije ka potrebama svoje sredine (Topole) i potrebama celog regiona. Stoga, i zbog značajnih ulaganja u infrastrukturu i programske potrebe, Op Top Radio izražava zadovoljstvo sto će dosadašnji haos u etru biti napokon uređen delovanjem RRA iza koje stoji čitavo društvo. Sa posebnim zadovoljstvom ističemo da smo odlukom RRA dobili dozvolu za emitovanje radio programa do 2016. godine i da ćemo pomoći našoj državi da se brže kreće ka evropskim integracijama.Na to nas, uostalom, obavezuje i činjenica da delujemo iz istorijskog mesta koje je zlatnim slovima upisano u istroiji Srbije i koje tvori samosvest o značaju geografskih koordinata. Sve u svemu, Op Top Radio iz Topole i srca Šumadije želi nešto da kaže i nešto da nastavi!


loader
Prijavi se putem Facebooka
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background