Nes Radio

Lokacija: Bosna i Hercegovina, Banja Luka

Žanrovi: nema žanrova

Web stranica: www.nesradio.com

Kao dio kompanije "Nezavisne novine" iz Banjaluke, Nes Radio je počeo emitovati program 01.06.1997.g. na frekvenciji 99,9 MHz. Nakon devet godina rada, NES je postao prepoznatljiva radio stanica koja svojim slušaocima osim kvalitetne zabavne muzike nudi objektivne i svježe informacije i niz tematskih emisija.

Pripremu i realizaciju 24-časovnog programa obavlja 14 stalno zaposlenih radnika, novinara-voditelja, tehničara i pomoćnog osoblja sa kojima se možete upoznati na strani Impressum.
Program emitujemo na šest frekvencija i svojim signalom pokrivamo 2/3 Bosne i Hercegovine, ali i dio Hrvatske. Prema slobodnoj procjeni na teritoriji koju pokrivamo signalom živi cca 2 500 000 ljudi.


loader
Prijavi se putem Facebooka
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background