Naxi Radio

Lokacija: Srbija

Žanrovi: pop, rock

Web stranica: www.naxi.co.rs

Već petnaest godina Naxi Radio se nalazi u domovima i srcima svojih slušalaca - osnovan 29. novembra 1994., brzo je izbio na sam vrh slušanosti na „zasićenom“ medijskom tržištu na kom je, u tom trenutku, poslovalo nekoliko stotina radio stanica. Pozitivna energija, kvalitetan program i dobra muzika pokazali su se kao dobitna kombinacija, zahvaljujući kojoj smo, za relativno kratko vreme, stekli veliki broj slušalaca koji su nam ostali verni tokom svih ovih godina.U želji da obogati svoju programsku koncepciju i unapredi kvalitet programa, Naxi Radio je 2008. godine predstavio i informativni program u saradnji sa najvećim svetskim autoritetom na tom polju, britanskim BBC-jem. Dva puta dnevno, ujutro od 06:30h i popodne od 18h emituju se polučasovne vesti BBC-a. Od oktobra 2008. Naxi Radio je obogatio svoj informativni program saradnjom sa još jednom prestižnom medijskom kompanijom, nemačkim Deutsche Welle-om, koji ekskluzivno za Naxi priprema kratke vesti, "Svet u 99 sekundi", koje se emituju na svaki pun sat.


loader
Prijavi se putem Facebooka
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background