Naxi Active radio 105.4 FM - Bečej

Lokacija: Srbija

Žanrovi: zabavna

Web stranica: www.radioactive.rs

Naxi Active radio je lokalna radio stanica iz Bečeja sa tradicijom preko 25 godina. Programski sadržaj većim delom čini zabavna domaća muzika uz najaktuelnije domaće hitove. Mahom su zastupljeni pop i rok scena, kao i pojedini inostrani već provereni hitovi.
Program počinjemo emisijom ,,Razgibavanje‘‘ koja se emituje radnim danima od 7 do 11, gde prvi možete saznati najvažnije informacije vezane za opštinu Bečej. U saradnji sa Naxi medijom emitujemo najvažnije vesti iz zemlje i sveta na svakih sat vremena, a u okviru Naxi Nacional mreže od 15 sati na našim talasima možete slušati emisiju ,,Mojih 50‘‘, kao i ,,Veče sa Dejanom Avramovićem,, radnim danima od 21 sat. Emisija ,,Subotom sa...‘‘ je na programu od 12 do 18 sati.
Naxi Active radio je dvojezični radio i svakog radnog dana od 16 do 20 sati možete čuti najnovije informacije na mađarskom jeziku uz najveće mađarske hitove.
Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.
Slušaj Naxi Active radio - opusti se i uživaj!
Radio Active d.o.o.
Zelena ulica br. 30
21220 Bečej, Srbija


loader
Prijavi se putem Facebooka
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background