Narodni radio BiH

Lokacija: Bosna i Hercegovina, Zenica

Žanrovi: narodna

Web stranica: www.narodni.ba

Ovaj radio nije u funkciji od 2018-02-26. Redovno provjeravamo status te ćemo ga omogućiti čim ponovno bude u funkciji.

Narodni radio BiH je najmlađa bosanskohercegovačka radiostanica osnovana 01. februara 2014 godine u Zenici. Program Narodnog radija je fokusiran na ljubitelje dobre narodne muzike koji ovaj radio mogu pratiti putem interneta i mobilnih aplikacija.
Radi se o usko formatiranoj i veoma dinamičnoj muzičkoj radiostanici na kojoj nema suvišne priče. Na Narodnom radiju možete poslušati „Samo najbolju narodnu muziku“ uz redovne servisne vijesti, sport i estradne vijesti te gotovo svakodnevne nagradne igre. Uskoro ćemo predstaviti i nekoliko novih radijskih emisija u vlastitoj produkciji.
Narodni radio BiH u ovom trenutku, putem FM frekvencije 93.4 fm, može slušati preko 300.000 osoba u zeničkoj regiji. Dostupni smo na internetu, mnogim IPTV aplikacijama a uskoro i na vlastitoj mobilnoj aplikaciji.


loader
Prijavi se putem Facebooka
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background