Moj Radio

Lokacija: Slovenija, Velenje

Žanrovi: nema žanrova

Web stranica: www.mojradio.com

Moj Radio obstaja v etru Šaleške doline od leta 2000. Pred letom 2000 smo se urili na kabelsko razdelilnem sistemu v občini Velenje.
Ekipo našega radija sestavlja že od začetka večina novih moderatorskih imen, producentov, organizatorjev..., ki pa so se kasneje uveljavili tudi v širšem medijskem prostoru Slovenije. Oddajamo program v RDS EON tehniki na frekvenci 107 MHz ter 102.6 MHz in dosegamo največjo poslušanost naše pokritosti, kar zagotavlja inštitucija za uradna statistična merjenja – Mediana RM. Zadnja leta beležimo porast poslušalcev in tako spadamo v sam vrh regionalnih medijev.
Poleg tega smo prisotni na KRS Velenje 97.9 s programom Moj Radio, na KRS Zgornje Savinjske doline in Zasavju, poslušate ga v ozadju na Zgornje-Savinjskem kanalu TVM, ki ga lahko spremljate tudi na T-2 programski shemi, ter na KRS Celje na 93.3 MHz ter na www.mojradio.com. Kot tonska podlaga nastopamo tudi na lokalnih video straneh VTV (5 kanal KRS Velenje) ter v centralnem ozvočenju Nakupovalnega centra Velenje (cca 15000 m2 nakupovalnih površin).
Program poteka 24ur dnevno, od tega imamo preko 20 ur vodenega programa. Jutranji program začnemo ob 5.zjutraj in nočnega končamo po polnoči. Programsko in glasbeno smo usmerjeni na mlajšo ter populacijo srednjih let (15-50).
Program je sestavljen iz različnih vsebin (informativnih, kontaktnih, zabavnih, servisnih, športnih, kulturnih, umetniških, mladinskih, glasbenih in ostalih), saj želimo našim poslušalcem podati le najboljši program, najboljše možne informacije iz lokalne, slovenske in svetovne sfere.
Celoten program pripravljamo v naših prostorih v Velenju, na Kidričevi 2b. Studio in redakcija sta opremljena z vrhunskimi, profesionalnimi aparaturami in sistemi.
Ponosni smo na naše lokalno obveščanje (oddaja »Lokalni utrip«), saj menimo, da je za vsak lokalni radio pomembno, da zadovolji svoje poslušalce s svežimi, aktualnimi, lokalnimi vsebinami.
V naših dnevno informativnih vsebinah z lokalno tematiko spremljamo večino prireditev, dogodkov, poslovnih, gospodarskih, športnih in drugih informacij naše regije.
Direktno sodelujemo z mestno občino Velenje, Celje, Mozirje in drugimi. Z lokalnimi vsebinami pokrivamo celotno velenjsko, celjsko in savinjsko občino. Čeprav se nas v Celju z okolico ne sliši prav dobro pa že popolnoma pokrivamo tudi celjske lokalne vsebine in dogodke..
Del našega informativnega programa je tudi prometni servis, ki s pomočjo poslušalcev, lokalnih policijskih enot, gasilcev... ustvarja aktualne, kredibilne prometne informacije, katere pomembno vplivajo na prometno varnost ter izogibanje zastojem in nesrečam na področju naše slišnosti. Prometni servis deluje na mobilni številki 041 37 11 11.
Poleg kvalitetnega informativnega in lokalnega programa, skrbimo za veliko mero dobrega zabavnega programa. Skrbimo za aktualno glasbo, zadnje čase pa smo naredili velik poudarek na starejši glasbi osemdesetih let in si tako priborili več starejših, resnejših poslušalcev.
Glede slovenske glasbe smo se odločili, da vrtimo namesto glasbe s področja bivše Jugoslavije, raje več slovenske glasbe in tako podpiramo slovensko, glasbeno produkcijo, ki se je na ostalih radijskih postajah celo sramujejo. S tem beležimo izredne pohvale s strani poslušalcev in slovenskih glasbenih izvajalcev.


loader
Prijavi se putem Facebooka
Prijavi se putem Google računa
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background