Mega Radio 89.2 FM - Inđija

Lokacija: Srbija

Žanrovi: zabava, narodna, zabavna

Web stranica: www.rtvmega.rs

Radio televizija Mega iz Indjije je moderan i prepoznatljiv medij koji se, kvalitetom programa, odavno izdvojio i svrstao medju najuspešnije vojvodjanske radio i tv stanice.
Mega radio postoji od 02. avgusta 2001. godine i, po tehničkoj i kadrovskoj opremljenosti, u potpunosti je spreman da odgovori zahtevima i najprobirljivijeg tržišta. U profesionalnom i tehničkom smislu, namenski uredjenim prostorijama i savremenom opremom, ovaj radio je od osnivanja bio lider u oblasti radio difuzije ne samo u sremskom regionu nego i šire. S obzirom da se celokupan program emituje i preko interneta za Mega radio čulo se diljem planete. Na žalost, zbog činjenice da je opštini Indjija prvobitno dodeljena samo jedna dozvola za emitovanje radio programa, 2008. radio je prestao da radi.
Na svu sreću, pokazalo se, na kratko, jer smo „u etru“ ponovo od 2011. godine. U ovom trenutku signalom radija pokrivamo teritoriju opštine Indjija, zatim Staru Pazovu, Novu Pazovu, Batajnicu, najveće delove iriške, pećinačke i rumske opštine. Emitujemo raznovrsni, dvadesetčetvoročasovni program, informativno - zabavnog karaktera.
Televizija Mega počela je sa radom 02. avgusta 2009. godine kao logična posledica težnje osnivača i zaposlenih da svoj program, pored audio, obogatimo i video doživljajem. Od prvog dana do danas proizvodimo sadržaje koji su našli odličan prijem kod gledalaca. Trenutno naše emisije mogu da prate žitelji indjijske opštine, kao i stanovnici Stare Pazove, Nove Pazove, Batajnice, Ugrinovaca, Rume, Vognja, Sremske Mitrovice, Laćarka, Iriga i Beočina.
22320 Indjija, Sremska 70a,
022 553-004, 553-003, fax: 554-580
rtvmega@open.telekom.rs
www.rtvmega.rs;
www.rtvmega.tv


loader
Prijavi se putem Facebooka
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background