Lavica Radio

Lokacija: Ex Yu Dijaspora, Austria

Žanrovi: narodna, zabavna

Web stranica: www.lavicaradio.com

Ovaj radio nije u funkciji od 2018-12-03. Redovno provjeravamo status te ćemo ga omogućiti čim ponovno bude u funkciji.

Lavica Radio je posvećen svim ljudima dobre volje koji žele da se druže na jedan savremen način i uživaju uz izbor dobre muzike ...
Naš radio nema Nacionalno , Političko , Sekrorsko ili bilo koje opredeljenje i zbog toga je za sve nacije i generacije sa prostora EX Yu i naravno onih koji se žele družiti širom sveta ....


loader
Prijavi se putem Facebooka
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background