Laganini Požega

Lokacija: Hrvatska, Požega

Žanrovi: hitovi

Web stranica: laganini.fm

Mali broj radijskih postaja može se u Hrvatskoj pohvaliti s bogatom poviješću proizvodnje radijskog programa kao što to može Soundset Požega. Mi smo najstariji radio naše, Požeško – slavonske županije.
Počeli smo s radom na jednostavnoj opremi, da bi danas dogurali do statusa suvremeno opremljene postaje koja Požeštinu preplavljuje modernim, urbanim, kvalitetnim zvukom sa svojih frekvencija.
Ono što nikada nismo mijenjali je želja da svojim slušateljima damo najbolje od sebe. Bilo to u domeni informacija koje naš vrijedan novinarski tim prikuplja diljem Požeško – slavonske županije, održavanja običaja našeg kraja na životu kroz različite emisije, smijeha koji svakodnevno unosimo u tisuće domova ili glazbe koja se zasniva na ponekom svjetskom hitu i primarno srcu dragoj, domaćoj glazbi.
Kroz godine rada Soundset Požega je postala prepoznatljiva kao medij koji je saživljen sa svojim gradom i svojom županijom, koji od zore do mraka daje svakom svom slušatelju ono što od njega traži: informacije, zabavu i glazbu, kroz pažljivo posložen program čiji je cilj samo jedan: biti najbolji svakodnevni partner za sve žitelje zlatne Požeško – slavonske županije.


loader
Prijavi se putem Facebooka
Prijavi se putem Google računa
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background