Kupreški radio

Lokacija: Bosna i Hercegovina, Kupres

Žanrovi: pop

Web stranica: www.kupreskiradio.com

Kupreški radio je regionalna radio postaja koja svoj program emitira na hrvatskom jeziku u više od 20 općina u BiH i sa potencijalnim slušateljstvom od 400 000.
Kupreški radio trenutno ima 6 stalno uposlenih djelatnika te više dopisnika iz regija širom BiH. Pod sloganom "Informativni i glazbeni radio" nastupamo jer se trudimo uz kvalitetnu informaciju slušateljima ponuditi i kvalitetan izlog domaće i inozemne pop-rock glazbe kako novijeg tako i starijeg datuma.


loader
Prijavi se putem Facebooka
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background