Kult radio

Lokacija: Hrvatska, Varaždin

Žanrovi: nema žanrova

Web stranica: www.kultradio.hr

Uz suvremenu programsku koncepciju emitiramo vlastiti program 24 sata već punih 16 godina. To što je Kult radio jedan od najslušanijih radija u gradu Varaždinu i Varaždinskoj županiji, treba zahvaliti modernom tehničkom ustrojstvu koje osigurava našu čujnost i na području Međimurske županije, te dijelu Krapinsko-zagorske županije, Slovenije i Mađarske Naš je zadatak informirati, educirati i zabaviti slušatelje. Program se temelji na dobroj glazbi, stranih i domaćih izvođača, kratkih i dinamičnih informacija , a na prvom mjestu, kao novitet, nam su Business vijesti, gospodarstvo, financije i tržište kapitala. U nastojanju da našim slušateljima ponudimo još više, osim samog praćenja svih događanja na našem području, i sami sudjelujemo u njihovu kreiranju i realizaciji u suradnji s financijskim, kulturnim, sportskim i društvenim institucijama kao i privrednim subjektima. Kult radio – Vaš partner za medijsku promociju! Kako bismo u našem programu istaknuli Vašu djelatnost i dali joj posebno mjesto koje zaslužuje, individualno pristupamo planu oglašavanja, ovisno o željama i djelatnosti klijenata. Primarno se obraćamo slušateljima, kojih je stalnih iznad 25 000, dobne starosti od 20 do 60 godina, od kojih je 80% zaposlenih, a upravo ta dobna skupina najzastupljenija je i među potrošačima.


loader
Prijavi se putem Facebooka
Prijavi se putem Google računa
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background