Hrvatski Radio Vukovar

Lokacija: Hrvatska, Vukovar

Žanrovi: zabava, novosti

Web stranica: www.hrv.hr

Ime mi je Hrvatski Radio Vukovar. Sljedbenik sam Radio Vukovara osnovanog 08. ožujka daleke 1957. godine. Svoj današnji naziv s predznakom Hrvatski, s ponosom nosim, jer dobio sam ga početkom agresije na Republiku Hrvatsku, kada sam vođen iznimnim ljudima bio jedini izvor informacija žiteljima tada okupiranog Vukovara.
I upravo oni, ljudi iz podruma i skrovišta, u progonstvu su tražili svoj radio. Onako malen, uplašen, izgubljen u svijetu zločina i beznađa, s nekolicinom entuzijasta, dižem se iz pepela i 6. rujna 1993. opet širim svoje radio valove. Prognanik sam u Vinkovcima sve do prosinca 1997. kada se s ponosom vraćam u svoj grad.
I polagano rastem. Nešto od sreće što sam konačno tu gdje pripadam, a većim dijelom zbog spoznaje da nas je svakim danom sve više. Vraćaju se moji slušatelji, a moji valovi se šire, sve više i sve dalje. I kada čujem " ...ovdje Baranja, Našice, Đakovo, Slavonski Brod, Tuzla... ", ponosan sam, jer iako nas dijele kilometri, povezuje nas povjerenje. Iz dana u dan ja im nudim program u kojem svatko nalazi nešto za sebe. Emitiram ga na tri frekvencije: 107,2, 104,1 i 95,4 Mhz.
Ako još nisi, dragi čitatelju, odaberi jednu i postani članom velike obitelji vjernih mi slušatelja.


loader
Prijavi se putem Facebooka
Prijavi se putem Google računa
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu