eFM Studentski radio

Lokacija: Bosna i Hercegovina, Sarajevo

Žanrovi: mix

Web stranica: efm.ba

Studentski eFM radio je osnovan od strane studenata Bosne i Hercegovine i uz pomoć UNMBiH. Radio postoji kao jedini studentski elektronski medij na cijelom teritoriju Bosne i Hercegovine. Živimo od sopstvenog rada i nismo uključeni u državno budžetsko finansiranje.Naša ciljna grupa je slušateljstvo između 15 i 35 godina i prema tome uređujemo i našu programsku šemu. Program je zasnovan na emisijama edukativnog karaktera koji predstavlja kulturu i obrazovanje mladih ljudi u Bosni i Hercegovini. Iznad svega pokušavamo naš program kreirati u obliku univerzitetsko-studentskog informativnog servisa.Studentski eFM radio upošljava uglavnom studente koji obavljaju svoje zadatke kreirajući i realizirajući program na poluvolonterskoj bazi. Veoma smo ponosni na činjenicu da su pojedine, danas, vrlo uspješne kolege započeli svoje karijere upravo na našoj radio stanici.


loader
Prijavi se putem Facebooka
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background