CRO National Radio

Lokacija: Australija

Žanrovi: pop, zabavna, zabava, šlageri, popularno

Web stranica: www.cronationalradio.com.au

Još poznat i kao Hrvatski Narodni Radio. Taktovi naših hrvatskih pjesama odaslanih satelitski u eter iz studija u Sydneyu, na sam1.svibanj 2006.godine označili su početak emitiranja Hrvatskog Narodnog Radija na satelitu optus B3 diljem Australije i uživo putem interneta.
Od tog trenutka u hrvatskom eteru u Australiji više ništa nije bilo kao do tada. Hrvatska zajednica Australije dobila je svoj radio koji ce zblizavati nas, iseljene Hrvate na ovom dalekom kontinentu. Hrvatski Narodni Radio je vasa svakodnevnica koja vas prati 24 sata dnevno. Hrvatski narodni radio vam donosi dio domovine u Vase domove I u Vasa srca.
Kada nas pronađete - uživajte!
I neka bude 100% veselo, 100% hrvatsko!!!


loader
Prijavi se putem Facebooka
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background