Bobar Radio

Lokacija: Bosna i Hercegovina, Bijeljina

Žanrovi: pop, house, dance, rock, RnB

Web stranica: www.radiobobar.com

Bobar Radio je osnovan 26.11.1998.godine i, u skladu sa Dugoročnom dozvolom Regulatorne agencije za komunikacije, jedini je nezavisni komercijalni broadcaster sa licencom nacionalnog emitera u Bosni i Hercegovini.
Sa 13 visokih kota, radio se sluša na cijelom prostoru BiH, pokrivajući signalom i dobar dio teritorije zemalja u okruženju, a naročito velike gradove i putne pravce. Praktično, program «BOBAR radija» se, bez prekida, može pratiti od Mađarske do Jadranskog mora i od Zagreba do Beograda.
Radio se definiše kao muzičko-poslovni radio kvaliteta, a osnovan je u cilju medijskog doprinosa izgradjivanju modernog privrednog ambijenta u regionu. U skladu sa ovom misijom, ostvaruje i značajnu logističku podršku brojnim kompanijama Grupacije « BOBAR » i njihovim poslovnim partnerima. Svojom programskom koncepcijom, od osnivanja, utiče na stvaranje klime tolerancije i afirmacije demokratskih vrijednosti gradjanskog društva, s ambicijom ostvarivanja uloge ekonomskog i kulturnog kohezionog faktora na medijskom prostoru jugoistočne Evrope.
Okrenut je urbanoj populaciji, sa programskom šemom koja je prilagođena poslovnim ljudima, učesnicima u saobraćaju i omladini.


loader
Prijavi se putem Facebooka
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background