balcan.fm

Lokacija: Hrvatska

Žanrovi: zabava, popularno, hitovi, disco, dance

Web stranica: balcan.fm

Ovaj radio nije u funkciji od 2018-03-26. Redovno provjeravamo status te ćemo ga omogućiti čim ponovno bude u funkciji.

Što je balcan.fm?
balcan.fm je internetska radio postaja. Dakle, streamamo preko interneta 24 sata dnevno, svaki dan.
Kakvu glazbu svirate?
Sviramo najveće hitove iz regije, najveće hitove s Balkana! To nisu samo Hrvatska, Srbija, Albanija Crna Gora i B&H. Balkan su i Rumunjska, Bugarska i Makedonija. Za nas granice ne postoje, zato često kažemo - Hitovi bez granica!
Kako i gdje mogu slušati balcan.fm?
Možeš ga slušati gdje hoćeš i kad hoćeš. Osim stranice www.balcan.fm uskoro dobijamo i mobilnu aplikaciju (App Store i Play Store).


loader
Prijavi se putem Facebooka
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu
background