Radio Plus

Lokacija: Hrvatska, Osijek

Žanrovi: nema žanrova

Web stranica: www.totalnifm.hr

Radio Plus Osijek bio je zamišljen, a u proteklim godinama uspio je i praktično dokazati da ima smisla razmišljati i živjeti POZITIVNO. Doživljavati pozitivu kao način života i medijskog djelovanja, pozitivu kao stanje duha, kao način komunikacije, kao fer i korektan odnos spram svih pojavnosti. Kao ljubav. Pozitiva kao ideal i opće mjesto svake namjere djelovanja, kao stanje urbanog duha, osječke građanske tradicije i namjere: osjećati se dobro i biti bolji. Kao suprotnost mržnji, zavisti i nemaštovitosti.


loader
Prijavi se putem Facebooka
Prijavi se putem Google računa
Favoriti
Kreirajte svoju listu najomiljenijih radio stanica kako bi im pristupili što prije. Lista Favorita uvijek vam je nadohvat ruke.

Povijest
Ako vam se svidi radio stanica koju ste maloprije slušali, a niste ju spremili u favorite, uvijek možete ponovno do nje preko liste posljednje slušanih radio stanica 'Moja povijest'.

Trenutno u eteru
Neke radio stanice pružaju listu zadnjih pjesama u eteru, mi vam također nudimo tu listu iznad playera pri slušanju. Lista se automatski osvježava kako bi u svakom trenutku mogli doznati što slušate.

još!
Izaberite najdražu pozadinu iz naše kolekcije koja će vas ubuduće pratiti na našoj stranici. Naravno ukoliko vam dosadi možete ju promjeniti u bilo kojem trenutku.
Prijavite neispravni streaming link i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem vremenu pomognemo da slušate željenu radio stanicu.
promjeni pozadinu